احداث خطوط جدید برای توسعه روابط برقی ایران با کشورهای همسایه
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان صنعت برق و آدرس bargh812.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 3
بازدید ماه : 5
بازدید کل : 6860
تعداد مطالب : 10
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید


صنعت برق
همه چیز راجع به صنعت برق

احداث خطوط جدید برای توسعه روابط برقی ایران با کشورهای همسایه

 

 

احداث خطوط جدید برای توسعه روابط برقی ایران با کشورهای همسایه
 
 
ایران در زمان حاضر با احداث خطوط 230 و 400 كيلوولت، مشغول توسعه ارتباط های برون مرزي با كشورهاي عراق، تركيه و جمهوري آذربايجان است.
 
 
 
 

مدیرکل دفتر مبادلات برون مرزی شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: ایران در حال احداث خطوط جدید برای توسعه روابط برقی با کشورهای همسایه است.
به گزارش پایگاه خبری وزارت نیرو، مهندس "عبدالحمید فرزام بهبودی" در نشست مدیران ارشد آب و برق ایران و کویت، با اشاره به ظرفيت 55 هزار مگاواتي شبكه برق ايران و پيك بار 37 هزار و 500 مگاواتی تابستان سال گذشته، افزود: ایران هم اكنون با تمامي كشورهايي كه دارای مرز خاکی با آنها است، ارتباط برقي دارد.
وی اظهار داشت: در زمان حاضر دو خط 400 كيلوولت و دو خط 132 كيلوولت برق شهر بصره و بخشي از بغداد را تامين مي كند و ميزان صادرات برق به عراق به حدود 800 مگاوات رسیده است.
وي با اشاره به اينكه دو خط ارتباطي با كشور تركيه با ظرفيت انتقال 250 مگاوات و دو خط 230 كيلوولت به كشور ارمنستان و تركمنستان برقرار است، افزود: ایران ضمن تبادل برق با جمهوري آذربايجان، با شبكه هاي برق ارمنستان و تركمنستان نيز پارالل بوده و تامين برق بخشي از شهر هرات در افغانستان و همچنين صادرات 50 مگاوات برق به پاكستان در حال انجام است.
وی ادامه داد: ایران در زمان حاضر با احداث خطوط 230 و 400 كيلوولت، مشغول توسعه ارتباط های برون مرزي با كشورهاي عراق، تركيه و جمهوري آذربايجان است.
بهبودی در خصوص تامين برق كشورهاي جنوبي همچون امارات و قطر گفت: براي تامين یکهزار و 400 مگاوات برق امارات به وسيله كابل زيردريايي، توافق هایی انجام شده و مطالعات مشابهي نيز با قطر آغاز شده است كه به محض بررسي هاي لازم و نهايي شدن، عمليات اجرايي آن آغاز مي شود.
مدير كل دفتر برنامه ريزي كلان آب و آبفای وزارت نیرو نیز در این نشست درخصوص همکاری دو دولت ايران و كويت در بخش هاي مختلف برق و آب، گفت: با توجه به يادداشت تفاهمي كه بين دو دولت ايران و كويت در سال 2009 منعقد شده است، آماده همكاري با كويت در زمينه هاي صنعت آب و برق هستيم.
مهندس "عليرضا دايمي" درخصوص آموزش تخصصي پرسنل وزارت برق و آب كويت در ايران گفت: همه ساله متخصصان زيادي از كشورهاي مختلف منطقه در ايران به فراگیری آموزش های تخصصي در زمينه هاي مختلف صنعت آب و برق مي پردازند و ايران اين آمادگي را دارد تا بتواند كارشناسان كويتي را نيز در زمينه آموزش تخصصي صنعت آب و برق ياري دهد.
وي با دعوت از معاون قائم مقام وزير برق و آب كشور كويت به منظور بازديد از توانايي ها و امكانات گسترده اي كه درخصوص ايستگاه هاي پمپاژ و احداث سد در جنوب كشور و اطراف تهران وجود دارد، اظهار داشت: در هفته نخست سال جدید، يكي از بزرگترين سدهاي بتني قوسي جهان با ارتفاع 237 متر در جنوب ايران آبگيري شد و آشنايي با اين طرح ها و ايستگاه هاي پمپاژ و سدهاي عظيم براي كارشناسان آب كويت مي تواند بسيار سودمند باشد.
دايمي افزود: مركز منطقه اي يونسكو نیز در ايران است و يونسكو دو مركز بين المللي ديگر شامل مرکز مدیریت آب شهری و مرکز قنات و آب های زیرزمینی و سازه هاي آبي در ایران تاسیس کرده است.
وي با بيان اينكه يونسكو در ايران 16 كميته فني فعال دارد و كشور كويت نيز عضو مركز مديريت آب شهري است، از اين كشور دعوت كرد تا در اجلاس شوراي حكام آب كه در ماه آينده در ايران تشكيل مي شود، شركت كند.
دائمي درخصوص فروش آب به كويت گفت: شركت هاي بين المللي زيادي متقاضي انتقال آب به كويت هستند كه بعد از نهايي شدن قيمت آب و مطالعات جامع در اين زمينه در صورت توافق اين كار انجام خواهد شد.
وی با اشاره به آب مطلوب رودخانه كرخه، دز و كارون افزود: در صورت توافق دو كشور از خطوط لوله سراسري 200 كيلومتري احداثي در جنوب كشور، با مطالعه و مشاوره دقيق از محلی كه از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد، مي توان اين پروژه را به انجام رساند.
معاون قائم مقام وزارت برق وآب كويت نيز در در این نشست به دو موضوع مهم آب و برق اشاره كرد و افزود: موضوع همکاری ایران با کویت در زمینه آب از سال 2001 آغاز شده و تاكنون به حال تعليق درآمده است و اميدواريم با بررسي موانع بتوانيم مشكلات موجود را حل و فصل کرده و به نتيجه مطلوب برسيم.
دكتر "مشعان محمد العتيبي" با تاكيد بر لزوم توسعه روابط کویت با ایران، ابراز اميدواري كرد: افزون بر مسايل مرتبط با آب و برق، جمهوري اسلامي بتواند در زمينه آموزش متخصصان كويتي در بخش آب و برق نيز اين كشور را ياري كند.
العتيبي همچنین ابراز اميدواري كرد: مسئله فروش آب به كويت يك مسئله تجاري قلمداد شود.
قائم مقام وزير برق و آب كويت سپس اظهار داشت: كويت در پنج سال آینده پروژه هاي مسكوني زيادي در دست اجرا دارد كه منجر به درخواست برق اضافی خواهد شد و پيش بيني مي شود مصرف برق این کشور از 10 هزار مگاوات کنوني به 22 هزار مگاوات تا سال 2020 برسد.
وي در پایان گفت: تاسیس شهر الحرير در كويت باعث خواهد شد تا نياز به واردات برق به صورت جدي پيگيري شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: